Viimeksi päivitetty 24.12.2013

Jotain itsestäni:

Nimeni on Johannes Niinikoski ja olen maastoautoilua harrastava Suzuki-intoilija. Kipinä offroad harrastukseen syttyi minulla jo aikaisessa vaiheessa pikkupoikana. Ensimmäisen Suzukin saatuani minulla on ollut palava halu parannella Suzukejani sopivammaksi kovaan maastoon. Vihreä on vuosimallin 83 SJ410 ja valkoinen on Vuosimallin 87 SJ413. Lisää lätinöitä harrastukseni alkuvaiheilta löydät albumista "Kaiken Alku" SJ410:n muutosprojektit-sivulla. Vastaan mielelläni kysymyksiin projektiini liittyen, joten otathan yhteyttä minuun sähköpostitse osoitteeseen .

SJ410:iin on tehty useitamuutoksia, mukaanlukien korottava jousisarja ja isommat renkaat, kestävämpi puskuri ja sähkövinssi, DIS-sytytysjärjestelä, omavalmisteinen tehostettu ohjaus ja kuskille ja apparille asennettu paremmat penkit. Sittemmin alustan korotussarja on kylläkin lainattu SJ413:een ja auto on taas vakiojousilla.
Muutoksiin voit tutustua tarkemmin klikkaamalla kuvaa.

Ostin tämän valioyksilön loppukesästä 2008 ja parhaillaan läpikäy operaatiota, jonka jälkeen sen maasto-ominaisuudet paranevat dramaattisesti. Sj413 on työn alla ja tulee saamaan päivityksiä lähitulevaisuudessa. Autossa tällä hetkellä on ARB:in paineilmalukko taakse, erikoisvalmisteiset kardaanit, perien ja pohjan panssarointia, Erikoisvalmisteinen puola-per -tulppa sytytysjärjestelmä, ruisku ja sylinterikansi vuoden 91 Suzuki Swiftistä, muutama lainattu osa SJ410:stä ja paljon muuta.
Klikkaa kuvaa saadaksesi lisää tietoa tästä projektista.

Tämän Samurain äitini osti keväällä 2010 innostuneena SJ413 rakentelustani. Auto sai olla rauhassa vuoden päivät varusmiespalvelukseni takia ja varsinainen rakentelu alkoi kesällä 2011. Suurimman osan peltitöistä teki veljeni, joka autolla ajamisesta innostui sen verta, että pitihän tästäkin kunnon maasturi rakentaa. Toistaiseksi autoon on asennetty Calminin 3" korottava alustasarja, 2" pakoputkisto, Suunnittelemani etupuskuri, SJ410 maski ja lokasuojat sekä paljon muuta.
Klikkaa kuvaa
saadaksesi lisää tietoa tästä projektista.

Takaisin aloitussivulle